lauantai 13. elokuuta 2016

Olen sairaslomalla, josta johtuen olen saanut, suorastaan jopa joutunut puikkojen pariin palaamaan, Myös ompelukone on kaivettu suojamuovistaan! Mutta ohessa kuvauksia viimeisimmistäni. =)


Mitä voisin sanoa? =D S-marketin kangaskassi oli, tottakai, luonnollinen valinta luontoa vaalivalle shoppailijalle (ja ehkä osansa myös painajaismaisesta mielikuvasta niiltä ajoilta, jolloin joka keittiön vetolaatikko tuntui tursuavan muovikasseja...! Päätin siis hankkia muovikuorman sijasta ekologisen kangaskassin, josta olisi iloa useammalla kauppareissulla kuin ehkä sadalla muovikassilla yhteensä. Kangaspakkoja penkoessani osui silmiini tämä iiiiihana maatuskakangas, jolle ei vielä ole ollut arvoistaan käyttöä. Nyt, joka kerta. kun katson kauppakassiani, näen kahvihyllyillä posmottavat "maatuskat" mättämässä Gevaliaa korikaupalla tax free-kassalle vietäväksi... =D



Yhdet huvikumpusukatkin valmistui muutamien ärräpäiden ja tuhannen langanpätkän päättelyn jälkeen, Ihan ovat omiin jalkoihini ja sen oloisetkin, olen niin rakastunut näihin sikinsokin-huvikumpusukkiin! =D



Nyt työn alla ovat pehmoiset ja kukkaiset unisukat tälle vanhan talon vilukissaomistajalle! Täällä joskus aamuisin tuntuu hieman viileää lattialla. kun iltainen uunien lämmitys on jo parhaan antinsa luovuttanut. Syksyä kohti siis sukissakin!

Lopuksi vielä, itsekin sateen turhauttamana (koska pihatyöt jäävät haaveeksi vain( yritetään nauttia edes siitä sateenjälkeisestä puhtaan raikkaasta ilmasta! Täällä maaseudulla se on vielä ihan erilaista kuin maalla. Siispä, nenä kohti taivasta ja anna ajatustenkin hetki siellä viivähtää; mitä tahdon tänään tehdä?

♥:lla Armastiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti